Moartea actorului George Alexandru a stîrnit multă tristeţe la început de an. Opinia publică a fost sensibilizată de reacţiile actorilor, apropiaţilor şi a celor din public care l-au iubit pe George Alexandru aşa cum a fost el. Horaţiu Mălăele i-a făcut actorului o descriere impresionantă într-o postare pe contul său de Facebook.

Mălăele recunoaşte valoarea artistică dar şi umană a prietenului său, George Alexandru, şi identifică în destinul său o anumită formă de nemurire.

“El a fost un actor./Bun. /Foarte bun. /El a fost și prietenul meu. Viața lui s-a risipit și blând , și hohotitor, și best online casino tandru, și zgomotos, și cu zgârcenie, dar și generos în viețile noastre , așa încât el continuă să trăiască odată cu noi, iar dincolo de noi, în viețile celor care-i vor afla povestea. Pană la cunoașterea adevărului esențial, iată o formă pământeană de nemurire”, evocă Mălăele.

“Numele lui a fost George Alexandru. Noi îi spuneam Jorjac…Drum bun, Jorjacule! Nu te putem uita pentru că ceva din ființa noastră esti tu!”, mai îşi aminteşte actorul Horaţiu Mălăele.

 

 

Tags: , , , ,

 

fără comentarii

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu