Ai acces la întâlniri și traininguri susținute de politicieni, funcționari europeni, cercetători din zona think tankurilor și reprezentanți ai instituțiilor de public affairs și PR de la Bruxelles! Ei îți vor explica PERSONAL mecanismele de funcțonare ale instituțiilor europene și-ți vor împărtăși din cunoștințele și experiența lor!

Acest program de pregătire și NETWORKING în domeniul afacerilor europene UNIC în România este dezvoltat de Institutul pentru Democrație Participativă Euro Qvorum alături de Wilfried Martens Centre for European Studies în cadrul unei Vizite de Studiu la Bruxelles.

Premiul euroPunkt acoperă toate cheltuielile logistice – transportul cu avionul, cazarea la hotel (3 nopți), transportul local în Bruxelles..

Ai șansa să cunoști aprofundat mecanismele europene dintr-o perspectivă pe care nu ți-o oferă cărțile sau cursurile de profil. Mai mult, această oportunitate unică de networking, într-un cadru restrâns, cu experți și decidenți de la Bruxelles, poate fi extrem de valoroasă pentru cei care își doresc să activeze în domeniul afacerilor europene, în țară sau la Bruxelles.

Participanții la vizitele de studiu de la Bruxelles intră într-o rețea de tineri motivați și cu interese similare care contribuie pe termen mediu și lung la dezvoltarea profesională a tuturor participanților.

Avantaje:

  • Stabilești contacte directe cu experți de la nivel european, companii de relații publice, reprezentanți ai patronatelor și sindicatelor europene;
  • Dobândești cunoștințe practice și teoretice despre funcționarea instituţiilor europene;
  • Înțelegi procesul decizional din „culise” și prioritățile de dezvoltare ale Uniunii Europene.

 

 

Tags: , , , , , ,

 

fără comentarii

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu