Cauți o specializare? Te gândești să urmezi un masterat în Relații Internaționale? Te pasionează domeniul Studiilor Europene? Ai nevoie de a explora noi oportunități în carieră?

Între 23 și 26 mai 2017, la sediul SNSPA din Bulevardul Expoziției, nr. 30 A, sector 1, se va desfășura Școala de vară organizată de Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană (DRIIE). Evenimentul face parte din seria de activități #ReconstruimEuropa, prin care se doreşte lansarea unei platforme de reflecție și dezbatere ce va explora perspective diferite asupra provocărilor contemporane dinăuntrul și din afara Europei post-Brexit.

Eveniment 27 - Scoala de Vara SNSPA

CUI ÎI ESTE ADRESATĂ ŞCOALA DE VARĂ?

Școala de vară „Reconstruim Europa” are ca scop stimularea și motivarea tuturor celor care își doresc o carieră în domenii precum: relații internaționale, securitate, diplomație, negocieri etc. Această oportunitate este destinată studenților care doresc fie o mai bună orientare în carieră, fie doresc să aibă parte de o introducere în domeniul relațiilor internaționale și al integrării europene sau vor să aprofundeze cunoștințele pe care le au deja. Timp de 4 zile vei avea ocazia de a interacționa atât cu tineri la fel de pasionați ca și tine de domeniul Relațiilor Internaționale și Studiilor Europene, cât și cu profesioniști din sfera academică dar și practicienii din acest domeniu. Sesiunile de formare vor îmbina prezentări interactive susținute de profesori din cadrul DRIIE, cu discuții libere de mentorat în carieră susținute de absolvenții DRIIE.

UNDE?

Sediul SNSPA Bvd. Expozitiei nr 30 A.

CÂND?

În fiecare zi, de marți 23 mai până vineri 26 mai, între orele 16.00-20.00 (cu pauze de cafea)

BENEFICII:

  • Dezvoltarea abilităților de analiză și argumentare pe teme de actualitate de pe agenda globală în cadrul sesiunilor interactive de formare;
  • Posibilitatea de a interacționa cu membrii comunității academice DRIIE, practicieni din domeniu;
  • învățarea prin metode non-formale (ice-breakers, world cafe, materiale video, recomandări de lectură de specialitate)
  • Sesiuni de mentorat pentru o carieră în domeniul Relațiilor Internaționale și Integrării Europene cu alumni DRIIE;
  • Diploma de participare

CUM APLICI?

Perioada în care se pot realiza înscrierile este 11 aprilie – 12 mai 2017, completând formularul de aici .

 

Ia parte la dezbaterea globală! Vino la Şcoala de Vară! Înscrie-te până vineri, 12 mai ora 24:00!

 

Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina de FB – Evenimentele DRIIE şi pe www.dri.snspa.ro sau pot fi obţinute prin adresarea de întrebări la adresa de email: evenimente.driie@gmail.com

 

Tags: , , , , ,

 

fără comentarii

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu