Ministrul german al justiției, Sabine Leutheusser, a suținut că Uniunea Europeană trebuie să adopte sancțiuni contra companiilor americane care spionează pentru serviciile secrete străine.

Diplomatul german a afirmat, într-un interviu acordat ziarului Die Welt, că este necesar un set de măsuri din partea UE împotriva spionajului excesiv al serviciilor secrete străine. „Companiile americane care nu respectă aceste măsuri ar trebui excluse de pe piața europeană”, spune aceasta, adăugând că negocierile cu privire la o directivă europeană care să protejeze datele personale este un început important către un „spațiu european securizat al datelor.”

„Acestea nu sunt servicii secrete mondiale care dictează standardele de protecție a vieții private în era digitală, ci drepturile fundamentale ale cetățenilor”, a precizat ministrul german al justiției.

Sabine Leutheusser-Schnarrenberger se numără printre principalele voci împotriva spionajului de către agenția americană NSA, într-o țară cu sechele din pricina spionajului naziștilor, apoi comuniștilor în fosta RDG.【受注生産品:お届け約30日】 K18ホワイトゴールド?ダイヤ/エメラルド?リング 14号 カラーストーン アクセサリー 5月 ジュエリー 誕生石 女性 レディース
代引き不可 AIREX(R) エアレックス マット リハビリ・トレーニングマット(波形パターン) ヘラクレス
山崎産業(コンドル) アンブラーF F-60 傘立て グレー (YA-24L-II)
ダイニングテーブルセット 5点セット fk120-5-rio360dbr 4人 120cm 丸テーブル 棚付き ダークブラウン 回転椅子 肘付 いす 木製 キッチン ハイバック チェア 北欧 モダン
アルカフトゥーラ ARCA FUTURA 自動巻き メンズ 腕時計 時計 978EWH スケルトン/シルバー ホワイト【楽ギフ_包装】
アイカ キッチンパネル セルサスタイプ FTN2055ZD 壁面用 木目仕上げ ●3×8サイズ(935×2455×3mm)【6枚入り】※受注生産商品のため納期約2週間です
【直送品】サカエ SAKAE ニューCSパールラック CSPRA-3215I
【Loropiana ロロピアーナ】【春夏秋】ネイビー/織ストライプスタイリッシュタイプ【YA体】【AB体】2ボタンシングルスーツロロピアーナロゴ入り裏地使い2017
【ポイント20倍】天然木スクリーン(パーテーション/衝立) 3連 木製 桐材 ルーバー式 キャスター付き ブラウン【代引不可】
メディコム Project BM! プロジェクトBM PBM ウルトラマンティガ

 

Tags: , , , ,

 

fără comentarii

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu