Ministerul Fondurilor Europene (MFE), prin Autoritatea de Management POS DRU, în parteneriat cu Ministerul Sănătății, a făcut publice, pentru a fi consultate, documentele necesare pentru lansarea unei cereri de proiecte în vederea acordării de finanțări în domeniul medical, se arată în comunicatul MFE.

„În cadrul acestui apel vor fi finanțate proiecte strategice care vor urmări sprijinirea formării profesionale continue a medicilor şi asistenților medicali. Valoarea propusă pentru acest apel este de 40 milioane de euro. În perioada următoare vom continua să lansăm cereri de proiecte pentru ca România să atragă toate fondurile europene care i-au fost alocate pentru Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane”, a susținut ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici.

Potrivit proiectului de ghid, vor fi finanșate proiecte care vor fi implementate în minim două regiuni de dezvoltare ale României. Valoarea totală eligibilă a proiectelor aprobate va fi de minimum 500.000 euro şi de maximum 5.000.000 euro (echivalentul în lei).

Înă o condiție este ca durata de implementare a proiectelor să fie de cel puțin 6 luni și de cel mult 16 luni.

Ministerul Fondurilor Europene aşteaptă propunerile, sugestiile şi opiniile referitoare la Ghidul Solicitantului – Condiții Specifice „Competențe pentru competivitate în domeniul medical”, până la data de 8 mai a.c., la următoarea adresă de mail: [email protected]

 

Sursa : Ministerul Fondurilor Europene

 

Tags: , , , , ,

 

fără comentarii

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu