Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, întreprinde o vizită oficială în Croația, în perioada 28 – 30 august. Vizata survine ca răspuns la invitația ministrului Dezvoltării Regionale și Fondurilor Europene din Croația, Branko Grčić.

Teodorovici va lua parte la o reuniune împreună cu reprezentanții Guvernului din Croația cu obiectivul de a le prezenta experiența Rpmâniei în atragerea fondurilor europene. În cadrul aceleiași vizite, oficialul român se va întâlni cu vice-prim-ministrul, ministrul Dezvoltării Regionale și Fondurilor Europene din Croția – Branko Grčić și Siniša Hajdaš Dončić.

Discuţiile se vor concentra pe atragerea fondurilor structurale şi de coeziune în actuala perioadă de programare, 2007 – 2013, dar şi pregătirile pentru exerciţiul financiar 2014 – 2020.

„Vă reamintim, în data de 6 august a.c., Comisia Europeană a adoptat Acordul de Parteneriat 2014 – 2020 cu România, documentul care prezintă modul în care vor fi folosite fondurile europene structurale și de investiții în viitoarea perioadă de programare. România a fost cel de al 11–lea stat european care a obţinut aprobarea Comisiei Europene pe acest document.”,informează Ministerul Fondurilor Europene.

 

 

Tags: , ,

 

fără comentarii

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu