AM POSDRU a publicat lista cererilor de finantare care au fost respinse in faza A, pentru Cererea de propuneri de proiecte nr. 168 “Dezvoltarea economiei sociale” (DMI 6.1).

In cursul zilei de astazi, 01.09.2014, solicitantii ale caror cereri de finantare au fost respinse in faza A au primit scrisoarea de informare exclusiv la adresa/adresele de e-mail precizate in cererea de finantare.
Solicitantii ale caror cereri de finantare se regasesc in lista atasata, dar nu primesc scrisoare de informare pana la data de 2.09.2014, ora 10, sunt invitati sa contacteze AM POSDRU la adresa [email protected].
259 de proiecte ramase in cursa pentru 200 milioane de euro
Conform unui raspuns al AM POSDRU la solicitarea de informatii a www.fonduri-structurale.ro, in sistemul Action Web au fost transmise in cadrul acestei Cereri de Propuneri de Proiecte 436 de cereri de finantare. Potrivit listei publicate astazi de AM POSDRU, 177 de proiecte nu au intrunit criteriile grilei de evaluare – faza A, ceea ce inseamna ca 259 de proiecte au ramas in cursa pentru cele 200 milioane de euro – alocarea financiara orientativa pentru aceasta CPP.

 

Descarca lista proiectelor respinse

 

Sursa: www.fonduri-structurale.ro

 

Tags: , ,

 

fără comentarii

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu