Organizaţiile neguvernamentale sau persoanele, care au derulat proiecte de combatere a sărăciei, pot concura pentru Premiul Societăţii Civile, ediţia 2015, termenul limită de înscriere fiind 10 septembrie 2015.

Potrivit Reprezentanţei CE, concursul are în vedere organizațiile neguvernamentale sau persoanele care au întreprins initiative de combatere a sărăciei, nominalizate de membrii Comitetului Economic și Social European (CESE), de consiliile economice și sociale naționale, precum și de organizațiile și rețelele societății civile la nivel european.

Pentru a fi nominalizate, inițiativele trebuie să aibă un grad ridicat de inovație și să aducă o contribuție majoră la bunăstarea comunităților care beneficiază de ele.

Termenul-limită de înscriere al inițiativelor în concurs a fost extins până la data de 10 septembrie 2015.

Fondul total de premiere este de 50.000 euro. El poate fi acordat unui număr de maximum cinci proiecte distincte. Ceremonia de decernare a premiilor va avea loc în data de 10 decembrie 2015, la Bruxelles.

Premiul Societății Civile, organizat de CESE, este la a 7-a ediție. Scopul concursului este de a recompensa și încuraja inițiativele societății civile care au adus o contribuție majoră la promovarea identității și integrării europene.

Mai multe detalii și formularul de înscriere sunt disponibile aici:

http://www.eesc.europa.eu/?i=portal.en.civilsocietyprize&_cldee=cGFyYXNrZXZpLmFuZ2VsaWRvdUBlZXNjLmV1cm9wYS5ldQ%3d%3d

 

Tags: ,

 

fără comentarii

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu