Nu demult, stresul era caracterizat ca fiind boala secolului. Cum războaiele, subzistenţa, începeau să intre într-o zonă gri a îngheţului, un alt fel de virus distructiv s-a strecurat în casele oamenilor invadându-le intimitatea şi liniştea sufletească.CatrinelDumitrescuVictoriaCocias Competiţia, fuga continuă pentru rezultate, obiective sau pentru carieră, goana efectivă după bani sau alte foloase materiale imediate ne inhibă sinele şi astfel rămânem doar cu o personalitate modelabilă şi flexibilă dinamicii şi fluctuaţiilor (trenduri sau diverse mode) societăţii. Această fragilitate pe care am început să o moştenim poartă astăzi un nume din ce în ce mai pronunţat, respectiv singurătatea.

O comedie spumoasă cu două femei!

Spectacolul „Aici nu-i de joacă”, cu actriţele Catrinel Dumitrescu şi Victoria Cociaş, va avea loc pe 28 ianuarie 2016, ora 19:00 la Sala Cercul Militar Național. Acesta este primul spectacol jucat de Teatrul Nottara la această sală, de la închiderea sediului său din bd. Magheru.

Acţiunea are loc în perioada sărbătorilor de iarnă, când singurătatea nu prieşte nimănui. Este un moment cu o semnificaţie aparte, menit spre a fi petrecut împreună cu cei dragi.

Isabelle, o doamnă rafinată, director de publicitate, cu o carieră de succes, îşi aşteaptă logodnicul, un distins diplomat, să petreacă împreună noaptea de Revelion. Dar o ţeavă buclucaşă, un instalator neobişnuit şi o veste neaşteptată îi încurcă planurile de petrecere.

Spectacolul este o comedie lirică, ce are ca protagoniste două femei din clase sociale diferite. Deşi se întâlnesc întâmplător şi nu se aseamănă deloc la prima vedere, ele descoperă că au dorinţe, bucurii şi tristeţi comune. Două actriţe excepţionale aduc în prim-plan o poveste dulce-amăruie, de o inedită candoare, presărată cu surprinzătoare schimbări de situaţie şi cu mult umor.

„Aici nu-i de joacă” este un spectacol de Catrinel Dumitrescu, după un text scris de Pauline Daumale. O comedie spumoasă pentru toate vârstele care prin umorul ajunge la sinele nostru şi ne eliberează de stres, negativism şi singurătate. Să nu uităm că în viaţă avem nevoie şi de mult umor!

Biletele pot fi cumpărate de la agenţia de bilete din bd Magheru nr 20 şi online, pehttp://www.eventim.ro/ro/bilete/aici-nu-i-de-joaca-bucuresti-palatul-cercului-militar-national-421020/event.html

Articol apărut pe LaPunkt.ro

 

Tags: , , , ,

 

fără comentarii

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu