Luni, 11 aprilie 2016, orele 16:00, Excelenţa Sa Dl. Marcin Wilczek, Ambasadorul Republicii Polone în România, va conferenţia la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) despre Președinția Poloneză a Consiliului UE din 2011.

Evenimentul face parte dintr-o serie de întruniri cu ambasadori ai statelor membre ale Uniunii Europene în România, întruniri ce au ca temă comună Președinția rotativă a Consiliului Uniunii Europene. România se pregătește pentru asumarea acestei Președinției rotative în a doua jumătate a anului 2019.

Scopul acestui eveniment este de a oferi studenților şi tuturor celor interesaţi un spațiu propice pentru a dezbate diferite idei și perspective și de a învăța din experiența altor țări care au deținut sau care vor deține Președinția Consiliului UE despre provocările și oportunitățile pe care le presupune pentru fiecare țară exercitarea acestui rol.

Evenimentul, organizat de Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană (DRIIE), din cadrul SNSPA, se va desfășura în limba engleză, la sediul instituţiei (Bd. Expoziţiei, nr. 30A, sector 1, București), la sala 428.

 

Tags: , , , ,

 

fără comentarii

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu