O campanie anti-Brexit a unei nemţoaice care locuieşte în Londra a devenit virală pe Facebook şi Twitter în ultimele zile: Katrin Lock doreşte să convingă tot mai mulţi britanici că restul europenilor îi apreciază şi îi doresc alături, prin postarea unui număr cât mai mare de fotografii cu alţi europeni îmbrăţişându-i pe prietenii lor din Insulă, relatează TheGuardian.

Campania #hugabrit a fost lansată de Lock în luna februarie, prin crearea contului de Twitter @pleasedontgouk, cu sloganurile “We are EU citizens who want the British people to stay in the European Union. This is our love bomb.” („Suntem cetăţeni europeni care vrem ca britanicii să rămână în UE. Aceasta este bomba noastră cu iubire”) şi “We love you! You are part of Europe. Please don’t leave. Please don’t go, UK!” („Vă iubim! Faceţi parte din Europa. Vă rugăm, nu ne părăsiţi. UK, te rugăm nu pleca!”).

Campania a cunoscut recent o fulgerătoare popularitate, tot mai mulţi europeni postând pe propriile conturi de facebook şi twitter fotografii în care îşi îmbrăţişează prietenii britanici, însoţite de hashtag-ul #hugabrit.

Multe dintre fotografii sunt încărcate pe site-ul campaniei pleasedontgouk.com şi pe conturile ei de FacebookTwitter şi Instagram.

Europunkt vă prezintă în cele ce urmează o scurtă selecţie:

1x

Iniţiatoarea campaniei, Katrin Lock, alături de britanicul de origine nigeriană Yinka Shonibare

2

Christine, din Germania, alături de idolul ei, Jarvis Cocker, de la trupa britanică Pulp.

3

Alături de bustul Virginiei Woolf

4

Fotograful Alex Schlacher „îmbrăţişează” cu aparatul său foto echipa sa preferată de rugby: Bec Old Boys RFC din Londra.

 

Tags: , , , ,

 

fără comentarii

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu