Toate persoanele interesate de studiile europene pot participa vineri, 30 septembrie, la evenimentele organizate de Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană (DRIIE) din cadrul Şcolii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) pentru a marca deschiderea anului universitar şi pentru a celebra cercetarea, cu ocazia Nopţii Cercetătorilor Europeni.

Deschiderea ceremoniei va fi oficiată de prof. univ. dr. Iordan Bărbulescu (Director DRIIE) și de Cristian Buchiu, Șef-adjunct al Reprezentanţei Comisiei Europene în România, la Sala Multifuncţională, parter, începând cu ora 19.00, urmând ca discuţia ulterioară să fie moderată de lect. univ. dr. Miruna Troncotă.

Manifestările vor continua cu gala de premiere a celor mai activi Alumni și a celor mai buni studenți ai DRIIE, o serie de tururi ghidate în sediul universității și al Bibliotecii SNSPA, și alte surprize. Studenții noi vor primi un kit informativ util pentru noul an universitar.

eveniment-14-snspa-noaptea-cercetatorilor

DRIIE se asociază astfel seriei de evenimente Noaptea Cercetătorilor Europeni, organizată de Reprezentanța Comisiei Europene în România, parte a unor mai largi manifestări celebrate în toate statele Uniunii Europene.

 

Tags: , , , , , ,