Reprezentanți ai Institutului European din România și ai Asociației Institutului pentru Democrație Participativă Euro Qvorum au efectuat o vizită de studiu la Reykjavik, în perioada 17-19 octombrie 2016, pentru informare în legătură cu bunele practici în domeniul drepturilor omului, a democrației și a bunei guvernări din Islanda.

Vizita de studiu a avut loc la Icelandic Human Rights Centre (ICEHR), organizație umbrelă pentru alte 14 organizații care  lucrează în domeniul drepturilor omului.

Scopul vizitei partenerilor din România a fost unul de informare în legătură cu bunele practici în domeniul drepturilor omului, a democrației și a bunei guvernări din Islanda, și de identificare a modalității prin care bunele practici pot fi transpuse în proiecte comune de colaborare.

Vizita de lucru în Islanda s-a desfășurat în cadrul proiectului Good practices exchange study visit în Iceland în the field of active citizenship,  implementat prin Fondul Bilateral Național (Ministerul Fondurilor Europene) din cadrul Granturilor SEE și Norvegiene.

 

Tags: , , , ,

 

fără comentarii

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu