Marţi, ziarul de investigaţii Exclusiv 24 a dovedit ceea ce mulţi dintre români bănuiau deja: premierul Dacian Cioloş este fiul nelegitim al controversatului om de afaceri George Soroş, datorându-şi ascensiunea fulminantă sprijinului acordat de la distanţă de adevăratul său tată.

Dezvăluirile Exclusiv 24 au declanşat o adevărată cursă a jurnaliştilor în a demasca cine sunt de fapt cu adevărat liderii politicii româneşti. Rezultatele şocante ale investigaţiilor pot fi văzute mai jos.

Liviu Dragnea, liderul PSD, este de fapt fiul nelegitim al lui Nicolae Ceauşescu

ceausescu-dragnea

Singura idilă a lui Nicolae Ceauşescu în afara căsătoriei cu Elena Petrescu s-a petrecut în timpul unui exerciţiu militar derulat în Teleorman în 1961, la care viitorul dictator a participat în calitatea sa de general locotenent. Pentru a nu periclita cariera politică a lui Nicolae Ceauşescu, mama lui Liviu Dragnea a fost obligată să se căsătorească cu un soţ care a acceptat să păstreze secretul.

După fuga din ţară a dictatorului din 1989, acesta a plănuit să se întoarcă, încredinţând fiului său nelegitim sarcina de a readuce comunismul la putere. Mai ales după moartea lui Fidel Castro, Ceauşescu este obligat să pună totul în joc pentru a-şi asigura întoarcerea în România, aşa că l-a sfâtuit pe Liviu Dragnea să nu mai promită în plus cinci lei la pensii, ci mărirea consistentă a tuturor salariilor bugetarilor.

Alina Gorghiu, preşedintele PNL, este fiica nelegitimă a cancelarului german Angela Merkel

 

În tinereţe, Merkel, cetăţean al RDG, a avut o aventură cu un turc în timpul unei excursii în RFG. De teamă să nu aibă probleme cu Stasi, Securitatea est-germană, Merkel a petrecut vara anului 1978 în România, la Tecuci, unde a dat în cele din urmă naştere unei fete, adoptată de un cuplu român. Pentru aceasta, ea a plătit României o taxă de 500 de mărci germane, conform politicilor oficiale ale statului român de la acea vreme.

Ascensiunea Alinei Gorghiu în fruntea PNL s-a făcut prin intermediul lui Klaus Iohannis, un alt apropiat al Angelei Merkel. Preţul plătit de cei doi pentru locurile pe care îl ocupă în momentul de faţă este promisiunea ca, după alegerile din 11 decembrie, să primească în România 200.000 de refugiaţi sirieni.

Nicuşor Dan, preşedintele USR, fratele vitreg al lui Dacian Cioloş

ciolos-dan

Soroş nu s-a iubit doar cu o unguroaică din Sălaj. ci şi cu o evreică din Braşov, rezultatul fiind Nicuşor Dan, în al cărui caz a fost folosită aceeaşi soluţie a adopţiei de către o familie de români. Miliardarul american l-a sprijinit şi pe acest fiu vitreg al său, plătindu-i burse în străinătate şi finanţându-i activităţile ONG-istice, astfel încât să poată intra el însuşi în posesia minelor de la Roşia Montană şi a terenurilor din Bucureşti.

Neavând încredere că PNL va putea să îi asigure un nou mandat de prim-ministru lui Dacian Cioloş, Soroş i-a impus celuilalt fiu al său, Nicuşor Dan, să îşi transforme ONG-ul în partid şi să îl susţină la rândul său pe Cioloş.

Călin Popescu Tăriceanu, din familia lui Genghis Han

genghis-han

Mostre ADN ale lui Călin Popescu Tăriceanu dovedesc faptul că el este un descendent direct al lui Genghis Han. Jurnaliştii nu au reuşit încă să identifice care sunt părinţii reali ai liderului ALDE, dar deja se explică numeroase chestiuni care înainte erau mistere: cum de a vândut Dinu Patriciu Rompetrol tocmai kazahilor de la Kaz Munai Gaz şi cum de Tăriceanu îşi schimbă nevestele la fel ca ilustrul său predecesor.

Bogdan Diaconu, preşedintele PRU şi ţepele lui Vlad Ţepeş

teapa

Şi Bogdan Diaconu, liderul PRU, are o ascendenţă ilustră precum Călin Popescu Tăriceanu. Nu, nu este strănepotul lui Vlad Ţepeş, ci este cioplit dintr-o ţeapă a renumitului domnitor.


În cazul în care mai există dubii, acest articol este un pamflet, semnat de Redacţia Europunkt ca protest împotriva recentei dezinformări mediatice efectuate de Exclusiv 24, dar mai ales a practicilor adânc înrădăcinate în presa şi în social media din România de dezinformare deliberată şi de manipulare a cititorilor.

Europunkt sfătuieşte toţi cetăţenii responsabili să verifice veridicitatea şi calitatea informaţiilor pe care intenţionează să partajeze prin social media, pentru a nu deveni unelte ale dezinformatorilor şi manipulatorilor.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

 

1 comentariu

  1. xx spune:

    si tu care ai scris articulul esti fiul palmei, ca esti facut din laba

Lasă un comentariu