Filmul românesc „Octav”, cu Marcel Iureș în rolul principal, va avea Premiera de Gală pe data de 4 octombrie, la Sala Palatului, din Bucuresti, începând cu ora 19:00.

La eveniment va participa întreaga echipă, alături de regizorul Serge Ioan Celebidachi, producătorul Adela Vrînceanu-Celebidachi, directorul de imagine Blasco Giurato şi actorii din film: Marcel Iureş, Victor Rebengiuc, Andi Vasluianu, Lia Bugnar, Ioan Andrei Ionescu, Maria Obretin, Ștefan Velniciuc, Mihai Dinvale, Roxana Guttman, Silviu Biriș, Dana Rogoz, Alexandru Mandu, Alex Bogdan, Eric Aradits, Alessia Tofan, etc.

Evenimente 39 - Bilete la Octav in reteaua Eventim

Publicul prezent va fi întâmpinat, încă de la intrare, cu o inedită expoziție de fotografie, realizată în premieră pentru România, în care vor descoperi imagini din arhivele personale ale actorilor. O ocazie extraordinară pentru iubitorii de film de a-i observa pe protagoniștii din „Octav” în diferite ipostaze încă din primii ani de viață, până în prezent.

Biletele la Premiera de Gală sunt puse în vânzare în rețeaua Eventim și pe eventim.ro: http://www.eventim.ro/ro/bilete/premiera-de-gala-a-filmului-octav-bucuresti-sala-palatului-470627/event.html

Prețul unui bilet este de 60 lei (categoria I); 40 lei (categoria II); 30 lei (categoria III).

Filmul „Octav” este clasificat cu AG (Audiență Generală).

Lung-metrajul, regizat de Serge Ioan Celebidache, este o coproducţie România — Marea Britanie, realizată cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei, iar producător este Adela Vrînceanu Celebidachi.

Lansarea oficială în cinematografe a filmului va avea loc pe 6 octombrie 2017.

Teaserul filmului, creat de Good Hands, poate fi urmărit aici: https://youtu.be/33ERKW3Ot4Y

Mai multe detalii despre filmul OCTAV se găsesc și pe Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/filmul.octav

Foto: Adi Marineci

 

Tags: , , , , , , ,

 

fără comentarii

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu