Fondul Roman de Dezvoltare Sociala, in calitate de Operator de Program al Programului RO10 – Copii si tineri aflati in situatii de risc si initiative locale si regionale pentru reducerea inegalitatilor nationale si promovarea incluziunii sociale, finantat prin Granturile SEE 2009-2014, va organiza, la Bucuresti, in perioada 3-4 octombrie 2017, Conferinta Internationala „Breaking the circle of Roma exclusion”.

Acest eveniment, la care vor participa atat distinsi factori de decizie de nivel inalt, cat si experti si cercetatori pe problematica incluziunii romilor din tara si din strainatate, va oferi un cadru unde organizatiile de romi si ne-romi impreuna cu toate partile implicate pot discuta despre modul de contracarare a excluziunii romilor, astfel incat sa se reduca decalajul dintre asteptarile pentru un viitor mai bun si situatia sociala si economica marginala a unei mari parti dintre acestia din Romania.

De asemenea, organizatorii doresc sa faca un pas inainte in ceea ce priveste incluziunea romilor si viitorul acestora in Europa, aducand in discutie modul in care se pot dezvolta si multiplica bunele practici in cadrul masurilor finantate de Granturile SEE si Norvegiene.

Agenda si locatia conferintei vor fi facute publice ulterior.

Pentru a putea participa la acest eveniment, va invitam sa va inregistrati AICI. Termenul limita pana la care va puteti inscrie este vineri, 8 septembrie 2017.

Precizăm că, în cazul selecției dvs., FRDS va acoperi/ deconta toate costurile de deplasare eligibile (transport, cazare, masă conform agendei), cu excepția situației în care nu vă prezentați la conferință.

 

Tags: , , , ,

 

fără comentarii

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu