Se oripilează o țară că niște fătuci de 14-15 ani mimau o mui….un oral neaoș.

Oameni buni, singura diferența e publicitatea. Pe vremuri, vestea mergea din gură-n gură (mă scuzați) pentru că ne lăudam noi, ficiorii. Acum nu numai că se poate filma și poza din 69 (mă scuzați) de unghiuri, dar se laudă și fetele cu treaba asta. Adică e mai democratic asumat gestul și mai slobodă la gură (mă scuzați) lumea.

În fapt, s-a schimbat doar ceva la formă, nu și la fond. Formă în care generațiile tinere discută, mimează și se coțăie mult mai dezinvolt decât am făcut-o și o facem noi, generația mai coaptă. Uniformizarea asta se vede în asumarea lejeră a jdemii de chestii, de la ținută, obrăznicie, fumat, alcool și până la sex. Înainte de sări cu gura (mă scuzați), gândiți-vă care e partea voastră de vină. Cum voi/noi la vârsta lor de acum ciuleam urechile sa facem rost de doi-trei lei de pe undeva și la faptul că ei nu au grija asta, voi/noi întreținându-i, nu cumva să le lipsească ceva, să nu o ducă cum am dus-o noi. Că o fost greu. Sexuiala nu era chiar prima prioritate.

Ei bine, nu o duc deloc ca noi, material vorbind, motiv pentru care și gândesc diferit.

Înainte de a da moralizator din cap și taste, ofuscați-vă la statistica potrivit căreia România e pe locul 1 în Europa la violența în școli (elevi vs elevi, elevi vs externi, elevi vs profesori). Da, am pus „elevi” în față, ca să nu existe vicieri de genul „și profesorii sunt violenți”. Sunt, dar statistic puțini și linșați profesional și social relativ repede. Povara e pe generația de beizadele, care nu știe să facă mai nimic – nici cu rezultatele școlare nu stau prea bine – dar, iată, au cunoștințe avansate de felație. 

În fond, e bine să învețe și să exerseze, azi mâine ar trebui să contribuie la fondul de pensii. Vă plac bananele?

 

Tags: , , , , , ,

 

fără comentarii

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu