Comisarul european Tibor Navracsics, responsabil pentru educație, cultură, tineret și sport, vizitează miercuri şi joi România, unde se va întâlni cu miniştrii de resort din guvernul de la Bucureşti, dar va susţine şi dialog cu cetăţenii despre viitorul Europei, informează Reprezentanţa Comisiei Europene în România.

Inf. 619 - Tibor Navracsics

Înaltul oficial european își va începe vizita în București miercuri, prin întâlniri pe care la va avea cu Valentin Popa, ministrul educației naționale, George Ivaşcu, ministrul culturii și identității naționale, Ioana Bran, ministrul tineretului și sporturilor, și cu Mircea Dumitru, rectorul Universității București.

Seria întâlnirilor oficiale va fi urmată de un dialog cu cetățenii despre viitorul Europei. Dezbaterea face parte din seria evenimentelor organizate în cadrul forumului Eurosfat 2018 și va avea loc miercuri, 6 iunie 2018, începând cu ora 16.00, la Casa Universitarilor (str. Dionisie Lupu, nr. 46, București).

Joi, comisarul Navracsics va merge la Tîrgu Mureș, unde va participa la un forum pe tema educației, urmat de o dezbatere cu privire la patrimoniul cultural. Ulterior, înaltul oficial european și Kelemen Hunor, președintele UDMR, vor susține declarații de presă comune, la Palatul Culturii din Tîrgu Mureș.

Sursa foto: Facebook/EAIE European Association for International Education

 

Tags: , , , , ,

 

fără comentarii

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu