Democrație, democrație, dar să-i ai pe Năstase, Țîcu, Țîra, Țurcanu, Chirtoacă, Munteanu, Chironda și Codreanu luptând pentru o parte din electoral, respectiv pe Ivan Ceban luptând aproape singur pentru celălalt electorat, mi se pare că miroase a ”blat” cu socialiștii nu doar din partea lui Năstase, ci și din partea tuturor celorlalți 7 (ori câți or mai fi, că le-am pierdut numărul). Ori, ca de obicei, ne pomenim că politicienii moldoveni sunt atât de egoiști, încât nu vor decât să se vadă la TV. Iar după ei poate veni și potopul.

Ei bine, potopul chiar pare că va veni, doar că și ei, la fel ca și ceilalți chișinăuieni, vor avea de suferit, pentru că vor trăi într-un oraș administrat de banda de corupți obscuri ai socialiștilor.

Despre ce fel de gestionare a unui oraș de peste 1 milion de oameni poate fi vorba, dacă aceștia 8 nu s-au putut înțelege între ei, demonstrând că nu pot gestiona nici așteptările/cerințele a celorlalți 7?

Ce fel de mesaj le transmit cei 8 candidați declarați proeuropeni și pro-reformă alegătorilor și care le sunt calculele, în condițiile prezentei inflații de candidați proeuropeni, respectiv a unei prezențe cu atât mai reduse la vot? Doar știm cu toții că o participare redusă îl avantajează pe socialist.

Și, nu în ultimul rând, ce fel de semnal transmite blocul ACUM electoratului său, dacă, nici fiind la putere n-au reușit să consolideze grupurile proeuropene politice în jurul lor? Mai mult decât atât, nici după câteva săptămâni de când câțiva deputați dau semnale clare că lucrurile o iau razna în interiorul blocului, nu apare nimeni care să gestioneze, pe bune, criza în care se adâncește progresiv blocul?

Articol apărut pe blogul autorului http://www.tudorcojocariu.eu/.

Sursa foto: Facebook/Primăria Municipiului Chişinău

 

Tags: , , , , , ,

 

fără comentarii

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu