Starea actuală prin care trece România stârnește multe discuții și face subiectul multor controverse și complicații pe care oamenii le resimt diferit. În mod spontan o viață digitalizată, online, crește în rândul românilor care caută să-și facă auzită povestea.

Pentru a da viață acestor povești mai mulți actori de teatru se întâlnesc în acest online pentru a pune țara la cale, deși sunt izolați în case din cauza Coronavirusului. Actorii Vlad Zamfirescu, Serban Pavlu, Marius Manole, Carmen Tănase, Nadiana Sălăgean, izolati la domiciliu, se inițiază într-un dialog dens în semnificații, fiecare din propria casa, despre criza creată de Coronavirus.

Vineri, la ora 22:00, primul episod al serialului poate fi urmărit pe canalul de Youtube https://youtu.be/QIvVn4VxiPg (link activ începand din 27 martie, ora 22:00) si pe pagina de facebook https://www.facebook.com/discutabil2020.

Subiectele variază de la închiderea teatrelor, apusul culturii, până la teoria conspirației, atingând teme curente precum digitalizarea, munca de acasă, viitorul omenirii, rata divorțurilor sau rata natalității, precum si dating-ul online care poate înflori simțitor în această perioadă.

Discutabil este o invitație în intimitatea unor tipologii ce compun societatea românească actuală, care își exhibă în mediul online umorul, frica și teoriile conspirative care se presupun că au stat la baza stării actuale a planetei. Cine este până la urmă de vină, omul…?

Omul este o ființă socială și actorii sunt cei mai aplecați către această nevoie fundamentală a umanității de a exprima ce simt și ce gândesc. Din această nevoie s-a născut proiectul ”Discutabil”, regizat de Vlad Zamfirescu în baza textului dramaturgului Alex Popa. O țesătură de intrigi ce curg din frica de moarte, teama de necunoscut și incapacitatea de a fi o ființă socială pun stăpânire pe personaje. Umorul nu poate lipsi din acest peisaj, românii find recunoscuți pentru hazul de necaz, râsu’- plânsu’ cu care privesc viața.

Discutabil este o producție Movie Production Entertainment & ATIC Pictures. Producătorul este Cristina Dobritoiu.

Teaser: https://youtu.be/siMG5SU8aSM

Mai multe informații găsiți pe:

https://www.youtube.com/channel/UCDt4wQT_lhZjZI8JBgnC7fA,

https://www.facebook.com/discutabil2020

 

Tags: , , ,

 

fără comentarii

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu