Teatrul Infinit deschide în luna noiembrie stagiunea de spectacole dedicată copiilor. Publicul se va putea bucura de spectacole din repertoriul național și european precum „Fata babei și fata moșneagului” pe 19 noiembrie și „Hansel și Gretel” pe 26 noiembrie. Pentru luna decembrie sunt prezăvute mai multe surprize ce vor fi comunicate publicului la momentul oportun.

Eveniment 192 - Teatrul Infinit

„Spectacolele pentru copii au un mod aparte de a releva esența, de a le oferi micuților șansa unor întâlniri cu adevărul în versiunea cât mai comprehensibilă. Teatrul Infinit mizează pe această șansă în timp ce oferă un înalt nivel de calitate a actului artistic. Această miză este chintesența misiunii noastre. Spectacolele pentru copii, pe lângă faptul că oferă eterogenitate unui repertoriu de teatru ne ajută să ținem treaz copilul din noi, iar la Teatrul Infinit îl putem deștepta sau cultiva întocmai”, subliniază Boris Focșa, regizorul și creatorul Teatrului Infinit.

Teatrul Infinit dispune de-o echipă de creație care are la activ o experiență de mai bine de două decenii în domeniul artei teatrale, echipă care a realizat numeroase proiecte de teatru apreciate la diverse forumuri  și laureat al unor diverse premii internaționale.

Din prisma unei estetici teatrale moderne și a unei abordări inedite, Teatrul Infinit își propune să reunească prin actul lui de creație diverse generații de actori, școli de teatru, viziuni artistice.

Mai multe detalii vor fi comunicatepe site (detalii aici) si pe pagina de facebook (detalii aici).

 

Tags: , , , , , , ,

 

fără comentarii

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu