AGENȚIA NAȚIONALĂ DE OCUPARE A FORȚEI DE MUNCĂ (A.N.O.F.M.), în parteneriat cu UNIUNEA GENERALĂ A INDUSTRIAȘILOR DIN ROMÂNIA (U.G.I.R.), anunță organizarea Conferinței finale de informare cu privire la finanțare și la rezultatele obținute în cadrul proiectului “CONNECT – Soluţii de conectare activă cu angajatorii”, în data de 26.11.2015, la Phoenicia Grand Hotel (Bulevardul Alexandru Șerbănescu nr. 87, sector 1, București), începând cu ora 9:30.

În cadrul conferinței vor fi prezentate activitățile desfășurate și rezultatele obținute în cadrul proiectului, precum și măsurile necesare pentru asigurarea sustenabilității.

CONNECT oferă soluții de îmbunătățire a capacității Serviciului Public de Ocupare de a stabili relații de calitate cu angajatorii și de a răspunde nevoilor acestora în timp real, cu un nivel ridicat de operativitate, într-un mediu concurențial. Proiectul are efect pozitiv pe termen lung, întrucât a propus crearea, la nivel național – în 42 de instituții SPO, a unui mediu de lucru motivațional pentru 336 de angajați, dublat de implementarea unui sistem de lucru funcțional – probat în alte organizații europene, flexibil și dedicat îmbunătățirii continue, care să faciliteze schimbul permanent de informații cantitative și calitative între SPO și angajatori și să imprime o atitudine proactivă a personalului SPO în relația cu angajatorii și nevoile acestora.

La eveniment sunt așteptați să participe angajați ai instituțiilor SPO din București și din țară, precum și reprezentanți ai mediului de afaceri din România.

 

Date de contact: Ramona Cojoacă – Manager de proiect

Tel.: +4 021 303.98.47 ; Fax: +4 021.303.98.51

E-mail: ramona.cojoaca@anofm.ro

 

Tags:

 

fără comentarii

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu