Republica Moldova beneficiază foarte mult de pe urma apropierii de Uniunea Europeană și cetățenii moldoveni trebuie să știe cine le este prieten, cine le este dușman, a declarat eurodeputatul Siegfried Mureșan, miercuri seară, în plenul Parlamentului European.

„De fiecare dată când mă aflu în Republica Moldova oamenii îmi pun mereu aceeași întrebare: mai are Republica Moldova o șansă? Cred că este datoria noastră, ca reprezentanți ai instituțiilor europene, să oferim Republicii Moldova o perspectivă europeană, iar cetățenilor Republicii Moldova, o speranță. Să le arătăm că Republica Moldova mai are o șansă. Dacă nu vom oferi noi o perspectivă, atunci o va oferi Vladimir Putin și nu va fi bine. Nu va fi bine nici pentru Republica Moldova, dar nici pentru Uniunea Europeană”, a spus Siegfried Mureșan.

Potrivit eurodeputatului roman, Republica Moldova beneficiază foarte mult de pe urma asocierii și a apropierii de Uniunea Europeană.

“Trebuie spus foarte clar cetățenilor Republicii Moldova cine le e prieten, cine le e dușman. Trebuie să spunem foarte clar că Uniunea Europeană vrea o Republică Moldovă puternică, independentă, pe propriile ei picioare”, a explicat Mureșan.

 

 

Tags: ,

 

fără comentarii

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu