Asociaţiile Convergenţe Europene și Eurocentrica lansează a III-a ediție a concursului de eseuri “Identitate românească în spațiul european”, adresat elevilor și studenților de etnie română din Ucraina. Proiectul, derulat în parteneriat cu Ambasada României în Ucraina, Consulatele Generale ale României la Cernăuți și Odesa și Consulatul României la Slatina (Transcarpatia), se desfăşoară în perioada 19 decembrie 2016 – 28 februarie 2017, timp în care elevii și studenții vorbitori de limbă română din regiunile Cernăuți, Odesa și Transcarpatia pot trimite lucrările la adresa de e-mail: [email protected] până la 28 februarie 2017, inclusiv.

coperta

Cei care doresc să se înscrie în concurs sunt rugați să trimită un singur material, care să conțină cel puțin 1.000 de semne, precum şi datele de identificare ale autorului (nume, prenume, e-mail, telefon, regiunea și localitatea de reședință).

Concurenții din fiecare regiune care vor obține locurile I, II și III vor primi câte o Tabletă Internet (câte trei tablete pentru fiecare regiune), premierea urmând să aibă loc în regiunile de reședință ale participanților, la sediile misiunilor diplomatice ale României din Cernăuți, Odesa și Slatina, la o dată care va fi stabilită în funcție de disponibilitatea corpului diplomatic și a organizatorilor concursului.

Detalii suplimentare pot fi obținute la e-mail: [email protected], la numerele de telefon: +40742897255 (Sergiu), +40799868966 (Liliana), +40732866742 (Liviu) sau pe paginile de Facebook ale celor două organizaţii.

 

Tags: , , , , , , , , ,

 

fără comentarii

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu