Deţinătoarea titlului de Miss Franţa, Iris Mittenaere, studentă în vârstă de 24 de ani în chirurgie dentară, a fost desemnată duminică Miss Univers, în cadrul unei întreceri în care pe locul 2 s-a clasat Miss Haiti, iar pe locul 3, Miss Columbia. Dacă ediţia din acest an nu a mai fost marcată de confuzia monumentală de anul trecut, în care iniţial marele premiu a fost acordat unei alte concurente, în schimb s-a remarcat prin subiectele politice pe marginea cărora concurentele au trebuit să emită opinii.

Inf. 346 - Miss Univers bis

„În Franţa dorim să avem parte de cât mai multă globalizare cu putinţă. Vrem să avem cele mai multe schimburi de oameni cu putinţă. Poate cândva, asta se va schimba, dar acum avem graniţe deschise. Graniţele deschise ne permit să călătorim mai mult în lume şi să descoperim mai mult din ceea ce se află în lumea largă”, este o parte a discursului susţinut de Mittenaere pe tema imigraţiei, în cadrul concursului.

Similar, Miss Kenya s-a referit la consecinţele alegerii lui Donald Trump asupra divizării din America, iar Miss Columbia a părut să se refere şi la stilul controversat al preşedintelui american atunci când a vorbit despre violenţa în lume şi factorii care o încurajează.

Concursul s-a ţinut în Filipine, după ce anul trecut regina frumuseţii din această ţară, Pia Wurtzbach a fost desemnată drept regina frumuseţii din întreaga lume. Iniţial însă, premiul a fost acordat către Miss Columbia, dintr-o greşeală a prezentatorului Steve Harvey, reparată doar după câteva minute bune.

Inf. 346 - Miss Universe tert

 

Tags: , , , , , , ,

 

fără comentarii

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu