L-am dat afară. Acum nu că asta ar fi te miri ce răzbunare sau rezolvare. Dar pur și simplu nu l-am mai vrut în universul meu.

Evident n-a bubuit dintr-o dată, a mai avut puseuri sovietice, dar am zis că nu e prea bine să am doar o singură culoare în peisaj. I-am mai șters doar din comentarii.

Acum, cu ocazia ciomăgirii lui Goțiu, i-am văzut rânjetul în toată splendoarea. Se bucura sincer că ăla, „al lui” a avut coae să-i rupă botul nesuferitului Goțiu, care binemeritase pumnul în gură. Îi spun că nu e nici o bucurie în gestul ghiolbanului. „Cum? Tu care te ocupi cu armele nu apreciezi forța și modul în care l-a pus la punct pe mizerabil?”

22 - Cu ocazia ciomagirii lui Gotiu

În primul rând, lucrul cu armele și puterea pe care ți-o imprimă ele te și responsabilizează, înțelegi mai bine care-i faza cu pumnul și mai ales vezi dincolo de actul violent. În al doilea rând, violența la acel nivel, presupus înalt, deloc nu mă amuză și nici încântă, indiferent de context. E o dovadă de primitivism, cum primitivism e să te bucuri de mizeria întâmplată. Nu sufăr că unul are buza spartă, mă necăjește că ei sunt reprezentanții noștri. Avem o pseudo-elită la limita jegului, agramați notorii și la fel de vestiți prin obrăznicie. Desigur, faptul că agresorul are o listă lungă de ieșiri cu tente psihologico-juridice nu ajută deloc. A face propagandă din atitudinea golanului deschide o cutie a Pandorei. Motiv pentru care astfel de oameni nu au ce căuta în lumea mea. Rânjind, mi-a spus că granițele sunt deschise, invitație mai mult decât de neam-prost, sovietizat la fără frecvență. Adică să plecăm, noi, ăștia care nu agreăm pumnul în gură, eventual e bine să plecăm și ăștia care mai cu armele și bătaia le mai știm, să lăsăm lucrurile în seama lor, că se ocupă ei de obraznicii care le strică siesta.

Ce urmează? Noaptea Sfântului Bartolomeu? Noaptea Cuțitelor lungi? Legiferarea linsajului?

Vreau civilizație, bun simț, fără pumni, fără neamuri proaste în Parlament și în spațiul public. Cer prea mult? Probabil, dar nu abdic de la visele astea, cu toată infestarea la care asistăm.

În primul rând prin faptul că-mi rezerv dreptul de a selecta clientela, de a refuza prezența și asocierea nu doar cu mârlanii, ci și cu tovarășii aplaudaci.

Faceți la fel, zic, altfel ne îmbolnăvesc de tot și pe noi.

Sursa foto: Youtube

 

Tags: , , , , , , , ,

 

fără comentarii

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu