Reprezentanţa Comisiei Europene în România şi Camera de Comerț și Industrie a României organizează joi seminarul „Instrumente europene financiare și non-financiare pentru mediul de afaceri din România”, care va oferi informații despre instrumentele de finanțare disponibile: fonduri structurale, programul de competitivitate a întreprinderilor mici și mijlocii (COSME), Planul Juncker și investițiile strategice, precum  și perspective pentru finanțările disponibile în perioada post-2020.

Evenimentul va avea loc pe 26 aprilie între orele 10.30 şi 13.00 la sediul Reprezentanţei Comisiei Europene în România, situat în Bucureşti, str. Vasile Lascăr, nr. 31.

În cadrul evenimentului, vor mai fi prezentate instrumentele tehnice puse la dispoziția companiilor pentru a-și îmbunătăți capacitatea de atragere a fondurilor europene.

Vor lua cuvântul atât oficiali europeni, direct responsabili de fondurile disponibile pentru România,reprezentanți ai organismelor financiare europene, cât și oficiali români și reprezentanți ai mediului de afaceri local. Seminarul va asigura cadrul necesar pentru dezbatere și informare, fiind o platformă de comunicare între mediul public și cel privat.

Agenda evenimentului poate fi consultată aici.

 

Tags: , , , , , ,

 

fără comentarii

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu