Tana Alexandra Foarfă preia, începând cu data de 1 iulie 2018, poziția de Director Executiv al Centrului de Expertiză Europeană EUROPULS, poziție ocupată până în acest moment de Bogdan Deleanu. În urma votului Adunării Generale din iunie 2018, pe lângă numirea noului director, membrii Europuls au adoptat și un nou mod de organizare a activității pe domenii specifice și poziții-cheie, precum și extinderea echipei de voluntari.

1-6

Europuls, inițiatorul și organizatoul EUROSFAT, cel mai mare forum de dezbateri europene din România, continuă să creadă în aceleaşi valori ca până acum, neutralitatea fiind un aspect important al analizelor pe care grupul de experţi români în afaceri europene le prezintă publicului larg.

Obiectivele asociaţiei sunt acelea de a promova procesul de integrare europeană în România şi de a contribui la dezvoltarea unui spațiu public european, prin publicarea de articole de calitate pe teme europene, monitorizarea și promovarea Președinției României la Consiliul Uniunii Europene sau activităţi de angajare a publicului românesc în alegerile europarlamentare. Misiunea ONG-ului face referire la patru obiective principale: maturizarea României ca membru deplin al Uniunii Europene, o Europă Unită, descifrarea Europei și dezbaterile pe aceste tematici, promovate prin forumul Eurosfat și conferințe tematice, articole, studii și rapoarte de calitate, activitatea desfășurată în cadrul Platformei de sprijin RO2019 și colaborarea cu alte organizații, asociații și instituții al căror scop se îmbină cu principiile organizației noastre.

 

Tags: , , , , , ,

 

fără comentarii

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu