UrbanizeHub lansează campania Viitorul orașelor cu scopul de a înțelege nevoile administrațiilor locale în ceea ce privește fondurile europene pentru cadrul financiar multianual 2021-2027 şi de a le promova în cadrul politicilor publice româneşti şi europene. Consultarea, unică în România, este elaborată pe două direcții distincte: publicul larg și reprezentanții administrației locale.

UrbanizeHub îşi propune să dobândească o înțelegere profundă a perspectivelor ambelor grupuri, să găsească punctele comune, dar și eventualele divergențe, cu scopul de a facilita o mai bună colaborare între toți actorii implicați în viața unui oraș, de la cetățeni până la primari.

Eveniment 120 - Oras viitor fonduri Romania UrbanizeHub Bucuresti

În plus, doreşte ca vocile membrilor administrației locale să fie ascultate la nivel național și european, de aceea rezultatele acestui proces de consultare vor ajunge pe masa Comisiei Europene și a Guvernului României.

Primul pas al consultării este reprezentat de lansarea unui chestionar către cetăţeni privind priorităţile şi aşteptările lor privind finanţarea proiectelor de la nivel local.

Completarea chestionarului, care durează aproximativ 1 minut, poate fi făcută aici.

O campanie similară va fi adresată exclusiv primarilor din România, care vor fi consultați cu privire la domeniile, managementul și planificarea finanțărilor europene în intervalul 2021-2027.

UrbanizeHub este un start-up online global, un agregator de idei, opinii, proiecte și știri despre orașe inteligente și dezvoltare urbană sustenabilă.

Sursa foto: UrbanizeHub

 

Tags: , , , , , , , ,

 

fără comentarii

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu