Putin a dat ordinul de atac, iar țintele sunt Kiev – Harkov – Odesa, astfel încât Ucraina să fie împărțită în două de Nipru, iar armata rusă să ajungă la gurile Dunării pentru a face joncțiune cu trupele din Transnistria.

SUA a dat alarma de săptămâni bune, iar un semnal foarte important a venit din Israel, care deja și-a evacuat familiile și personalul diplomatic: Mossad e un serviciu de informații redutabil.

Nord Stream 2 a fost oprit, dar sancțiunile trebuie să crească în intensitate și trebuie impuse pe toate produsele și serviciile rusești: gaz, petrol, aur, minereuri, conturi, inclusiv pe aerul de respirat, dacă s-ar putea. Orice are o „amprentă” rusească trebuie blocat și sancționat. Niciun USD / EUR / GBP nu trebuie să mai ajungă în bugetul privat al oligarhilor ruși ori al celui de stat al Rusiei. Au căzut măștile și trebuie acționat fără mănuși, în timp ce Ucraina trebuie susținută 100% cu armament și antrenament în război de guerilă prin România și Polonia.

Putin trebuie sa simtă costurile, atât financiare, cât și de sânge, pentru decizia de invadare a Ucrainei. Sancțiunile vor „ucide” economia Rusiei. Automat, rusul de rând va fi afectat, chiar înfometat, și va ieși în stradă la proteste și chiar război civil împotriva lui Putin. George Friedman, în cartea „Următorii 100 ani”, a previzionat disoluția Rusiei. E timpul ca Rusia tiranică de azi să dispară, așa cum a dispărut URSS.

Putin, ai vrut să modifici hărțile și regimul de la Kiev, însă ți-ai săpat singur groapa. Memento mori! Alea jacta est!

 

Tags: , , , , , , , ,

 

fără comentarii

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu