Comisarul european pentru industrie, Elżbieta Bieńkowska, a fost surprinsă înjurând în timpul dezbaterii de săptămâna trecută din Parlamentul European privind extinderea la nivel global a interzicerii testării de produse cosmetice pe animale, relatează publicaţia poloneză Wiadomosci.

0

La finalul alocuţiunii sale, după ce a mulţumit audienţei pentru atenţie, Bieńkowska a mai spus câteva cuvinte care nu erau adresate publicului, crezând că microfonul fusese închis, deşi acesta funcţiona în continuare:

„Kurwa, nienawidzę tego”, care ar putea fi tradus ca „Băga-mi-aş, urăsc asta!”

Având în vedere că Bieńkowska este o iubitoare de animale şi că dezbaterea nu a fost deloc una tensionată, ipoteza cea mai întemeiată privind motivul înjurăturii comisarului european este că nu se simte în largul ei atunci când susţine discursuri în public în limba engleză. De altfel, Bieńkowska s-a descurcat destul de greu în citirea mesajului pe care îl avea de transmis asistenţei.

Potrivit Politico, tabloidul polonez Fakt24 s-a amuzat pe marginea evenimentului, transmiţându-i polonezei de la Bruxelles un mesaj de încurajare: „Încă şase luni şi poţi să te întorci acasă!”

 

Tags: , , , , , ,

 

fără comentarii

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu